Igényfelmérés, pályázatindítás

Ön elképzeli, Mi megkerssük, Együtt megvalósítjuk

Előszűrés

Kedves leendő és meglévő ügyfeleink! Milyen lehetőségeik vannak?  Töltse ki Ön is előszűrő lapunkat és díjmentesen elkészítünk részükre egy rövid ismertetőt a jelenlegi lehetőségeikről!

2015-ben is ugyanazt a kiemelkedő teljesítményt szeretnénk nyújtani Önnek, vállalkozásának, cégének, mint ahogy azt tettük az előző években.

Cégünk, a KOMP Team Kft. figyelmet fordít arra, hogy közérthetően adja át azokat a lehetőségek és információkat, a partnerei és leendő ügyfelei részére, mellyel beruházásaik, hatékonyabban tudnak megvalósulni és ezzel növelni tudják a vállalkozásuk versenyképességét.

Ezen a ponton a legfontosabb, hogy kiemeljük,  ezt a  szolgáltatásunkat, mivel az előszűrés, valamit a pályázatok figyelése és az erről szóló információnyújtás, DÍJMENTES!
Rendkívül fontos számunkra partnereink tájékoztatása és, hogy mindig naprakészek legyenek, valamint, hogy ezáltal tágíthassák határaikat.

Az általunk elkészített előszűrés, valamint a hozzátartozó ajánlat egy projekt kivitelezéséről – a finanszírozástól, a megvalósításig – teljesen díjmentes!

Ehhez szükséges a projekt, beruházás megismerése, melyet személyesen folytatunk le Önnel, vagy a kijelölt felelőssel, ezt követően pedig kérjük, hogy töltsön ki egy előszűrő lapot.

Kérjük jelezze igényét a kapcsolati lapon megtalálható elérhetőségek valamelyikén, akár e-mailben, akár telefonon.